KOMO Keurmerk

Komo keurmerk maakt het bouwproces overzichtelijker
De bouw- en installatiesector is een complex samenspel van verschillende partijen.

Met het KOMO keurmerk kan elke schakel in de bouw van de kwaliteit van producten, processen, systemen en diensten op aan.

Het keurmerk staat voor gecertificeerde producten en processen die onafhankelijk worden getoetst.

Onze klanten kunne door ons KOM keurmerk vertrouwen op onze kwalitiet van producten en processen.  Daarnaast voldoet het KOKO-keurmerk aan de wet- en regelgeving in de bouw, zoals het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Voordelen KOMO keurmerk
Het KOMO keurmerk maakt alle processen in de bouwsector transparant en is een waarborg voor de wet- en regelgeving. Daarnaast verloopt de bouwaanvragen vlotter.

KOMO keurmerk: onafhankelijk getoetste kwaliteit
Op een bouwplaats komen uiteenlopende specialisten samen en allen hebben behoefte aan objectieve zekerheid. Daarom is het KOMO keurmerk in vele branches van toepassing. KOMO keurmekr van woningbouw tot GWW-sector, van de installatiebranche tot en met grond- en hulpstoffen.

KOMO keurmerk in bestekken
ETB is gewend te werken met bestekken die zijn opgesteld conform de KOMO-kwaliteistcertificaten en KOMO-beoordelingsrichtlijnen. Certificaten Scout en de beoordelingsrichtlijnen-database zijn onmisbare instrumenten voor de bestekschrijver die duurzame en kwalitatief hoogwaardige bouwwerken wil realiseren.

Wij zijn trots dat wij al vele jaren aan alle eisen en richtlijnen conform het KOMO keurmerk voldoen.

komo keurmerk  brl2

 

vca   vca2