Nieuws

 • Tijdelijke locatie Centrum voor Jeugd en Gezin feestelijk geopend

  Het tijdelijke onderkomen voor het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) aan de Zeelt in Alblasserdam is maandag 12 februari 2018 officieel geopend door wethouder Dorien Zandvliet.

  Sinds begin dit jaar huist het CJG, waaronder ook het consultatiebureau en het Wmo-loket vallen, in het houten gebouw nabij basisschool ’t Nokkenwiel aan de Zeelt. Het gaat om een tijdelijke locatie, in afwachting van de uitbreiding van het medisch centrum DOK 11 aan de Parallelweg. Het CJG moest het vorig onderkomen in De Alblashof verlaten vanwege de verbouwing van het woonzorgcentrum. Het Wmo-loket verhuisde vanuit het gemeentehuis naar de locatie aan de Zeelt.

  De officiële opening was in aanwezigheid van de medewerkers en van de aannemers die een verbouwing uitvoerden om het gebouw geschikt te maken.

  Aannemingsbedrijf Stam B.V. verzorgde de bouwkundige aanpassingen en ETB de Noord de elektrische installatie, verlichting, datanetwerk. In samenwerking met Wesotronic B.V. is een ontruimingsinstallatie en inbraakmeldinstallatie aangelegd.

  Meer informatie is te vinden op:

  http://www.alblasserdamsnieuws.nl/wordpress/2018/02/12/tijdelijke-locatie-centrum-voor-jeugd-en-gezin-feestelijk-geopend-in-alblasserdam/

   

 • Bouwterrein voorzien van spanning

  Veel regen, storm en wind in de afgelopen dagen.

  Maar vandaag hebben we prima weer om weer een bouwplaats te voorzien van bouwspanning.

 • Groepenkasten vervangen

  Het is gewoon ons werk, ook het vervangen van meterkasten.

  Iedere week een paar, soms in grote aantallen.

  Op dit moment vervangen onze monteurs seriematig de meterkasten van woningen in 3 woonwijken in Rotterdam.

   

 • Besturingskast 3,5 meter

  Voor een klant van ons hebben wij weer een mooi project mogen leveren, bestaande uit 2x 3,5mtr besturingskast voor een ombouwproject van een container kraan.

   

   

 • Luxe kantine

  Onze klant vroeg ons in de nieuwe kantine wat data aansluitpunten, wandcontactdozen en lampjes te monteren.

  Als snel werd duidelijk dat het geen standaard kantine betrof gezien de gekozen armaturen.

  Zie hier het eindresultaat!